DEEL OOK DE ERVARINGEN VAN ONZE CLIENTEN EN ONTDEK WAT VITALITE VOOR JOUW KAN DOEN.

Via een tip ben ik met mijn rosacea terechtgekomen bij Desirée. Ik was blij verrast dat ze volledig voorbereid was voor mijn behandeling. Was voor ons beiden de eerste ervaring. Goede informatie en de producten van Rosel Heim zijn geweldig!

Al jaren kom ik hier voor een heerlijke ontspannen massage. Een fijne praktijk waar je heerlijk kunt relaxen!

Al maanden liep ik rond met veel rug klachten tot iemand mij adviseerde om bij deze praktijk langs te gaan en daar ben ik die gene nog steeds dankbaar voor. Ze voelen gelijk waar de pijn vandaan komt en die behandelen ze erg nauwkeurig en nog belangrijker vind ik, dat ik tijdens de behandeling geen pijn heb, een erg prettige massage vind ik en ik loop weer soepel de deur uit.
Ik vind het dus een echte aanrader.

Ik stoorde mij elke keer aan die rimpels en ook voelde mijn huid droog aan! Er werd mij geadviseerd om een behandeling te starten met de dermaOXY. Na één behandeling voelde mijn huid al beter en voller aan en het leek net of ik meer volume in mijn gezicht had. Ook werd mij geadviseerd om de bijbehorende producten erbij te gebruiken. Ik ben blij met het eerste resultaat!

Na een massage, kom ik altijd weer heerlijk ontspannen thuis.